Koffie op het werk voor fans van tv-serie Suits

Nespresso heeft Clooney, Jacobs Douwe Egberts (JDE) heeft nu Gabriel Macht, Harvey Specter in de advocatenserie Suits. Oh, komt JDE ook met een ‘Nespresso-apparaat’? Nee, ze introduceren vandaag Promesso, een ‘innovatieve oplossing voor de zakelijke markt’. Het systeem biedt volgens het persbericht van JDE ‘iedereen de mogelijkheid om zijn of haar favoriete koffiecreatie te maken. Zo kan een ieder met één druk op de knop elk moment van de dag genieten van een persoonlijke en uitgesproken koffiebeleving’. Als ik het zo lees en zie krijg ik wel trek in zo’n apparaat op het werk.

“Promesso is ontwikkeld voor bedrijven zoals advocatenkantoren en adviesbureaus, maar ook autodealers en modewinkels of beauty-salons. Ze willen de kwaliteit van verse bonenkoffie maar niet te veel tijd besteden aan het onderhoud van een espressozetsysteem”, vertelt Sander van der Linden, Marketing Director van JDE Professional Nederland. “Promesso biedt hen een uitgesproken koffiebeleving die even stijlvol als smaakvol is. Met het grootste gemak serveer je diverse koffievariaties aan je gasten of medewerkers: van een dubbele espresso tot een latte macchiato. Bovendien maak je voor jezelf een persoonlijke koffiecreatie op elk moment van de dag. Met Promesso krijg je de kwaliteit die je wilt en de betrouwbaarheid die je nodig hebt, zonder compromissen.”

Promesso is een concept met een totaal nieuwe technologie, een stijlvolle koffiemachine en een premium kwaliteit koffie. Met Promesso kan iedereen zijn of haar koffievariaties zelf creëren, volledig afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Bovendien kun je deze koffiecreaties opslaan in een persoonlijk Promesso-profiel. Zo kan er in een handomdraai een extra sterke doppio, een pure ristretto met crema-laag of een latte macchiato met extra melkschuim gezet worden. Via een gebruiksvriendelijk touchscreen is de koffiesterkte, hoeveelheid melk en melkschuim en het formaat van de kop gemakkelijk aan te passen.

Promesso is vanaf vandaag verkrijgbaar via JDE Professional Nederland.