‘Saeco combineert fraaie vormgeving met pure koffie’

Espresso machines zijn er in alle soorten en maten, volledig handbediend of volautomatisch, keuze genoeg. Saeco (eigendom van Philips) maakt de keuze voor de liefhebber van gemak, design en natuurlijk smaak een stukje gemakkelijker met hun nieuwe machine de: Saeco Incanto One Touch Milk Carafe. Lees hieronder wat ze erover te vertellen hebben in hun persbericht.

Geavanceerde technologie voor alle koffiewensen
De Saeco Incanto One Touch Milk Carafe zorgt voor een heerlijk aroma dankzij de gepatenteerde volledig keramische maalmechanismen, die maximale smaak aan de bonen onttrekken en consistente goede prestaties leveren over een lange periode. De koffiesterkte kan bovendien worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren dankzij de vijf maalstanden (van fijn tot grof), die zorgen voor een intenser of juist zachter aroma.

Dankzij de innovatieve melkkan met dubbel reservoir produceert de espressomachine heerlijk fluweelzacht melkschuim dat zonder spatten in het kopje wordt geschonken, voor een perfecte smaakervaring.

De slimme en gebruiksvriendelijke geheugenfunctie onthoudt de persoonlijke voorkeuren voor de zetduur van elke koffievariant. Via de intuïtieve display kunnen de koffiesterkte en temperatuur worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de gebruiker. De volledig uitneembare koffiezetmodule kan in een handomdraai worden gereinigd.

“In de afgelopen dertig jaar heeft Saeco slimme innovatie gecombineerd met authentieke Italiaanse stijl in een voortdurende zoektocht naar topkwaliteit, zodat consumenten zelf thuis hun optimale koffie-ervaring kunnen beleven”, aldus Erik Schimmer van Saeco.

Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken
Deze volledig automatische espressomachine is uitgerust met de nieuwe gepatenteerde AquaClean-filter, die de opbouw van kalkaanslag tegengaat en het water verder zuivert voordat het door het apparaat wordt gebruikt. Deze innovatieve filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een ionenwisselaar en een microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Het gepatenteerde systeem zorgt bovendien voor een grondigere reiniging van het water en een authentieke koffiesmaak, wat natuurlijk bijdraagt aan de kwaliteit van het eindresultaat.

De AquaClean-filter is een voorbeeld van Saeco’s nadruk op geavanceerde techniek en streven naar perfectie in elk onderdeel van zijn volautomatische espressomachines. Als de filter regelmatig wordt vervangen, hoeft men de machine pas na 5.000 kopjes te ontkalken.

espressomachine saeco